Laatste update 1 jaar geleden

Ruim 80 brandweerlieden, 25 brandweerwagen en 6 vluchten zijn er uitgevoerd om de bosbrand te blussen die gisteren is ontstaan in Pennes Maribeau. Ruim 10 hectare aan vegetatie is in rook opgegaan. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen en kon het vuur relatief snel onder controle worden gebracht. 2 Canadair blusvliegtuigen hebben totaal 6 drops gedaan boven de brand.

De droogte die de Bouches-du-Rhône momenteel treft, heeft de autoriteiten ertoe aangezet het departement op het niveau “crisis” te plaatsen. Meer dan ooit is waakzaamheid daarom geboden. Gisteren verwoestte een andere brand ongeveer 4 hectare vegetatie in Beaucaire, in de Gard.

 

Wij vragen jullie hulp. Steun ons.

Onze vrijwilligers schrijven de berichten geheel gratis. Om hen tegemoet te komen hebben wij Google advertenties op de site. Wij zien graag ook geen Advertenties! De grote bezoekersstroom zorgt voor hoge kosten en onderhoud. Wij zijn blij met iedere vorm van donatie zodat wij de vrijwilligers iets kunnen geven. Doneer jij ook iets? Ontzettend bedankt!!

Abonnement

Hoe vaak wil je doneren?

Bericht

Laat een bericht achter (optioneel).

Betaling

Door op doneren te klikken ga je akkoord met de volgende betaling:

Naam:

E-mailadres :

Bedrag:

Type:

Veilige betaling door