Laatste update 2 jaar geleden

Er is een brand uitgebroken in de stad Claira in het departement Pyrénées-Orientales (66). De brandweer wordt ingezet en krijgt hulp van een waterbommenwerperhelikopter.

Controleer de dagelijkse risicostatus bij u in de buurt, volg de brandkaart in realtime en open de DFCI-kaart door hier te klikken.

 

  • Ook is er een brand uitgebroken in de stad Augignac, in het departement Dordogne. Vermijd voor uw veiligheid het gebied en vergemakkelijk de toegang tot de hulpdiensten.
  • Er werd een brand gemeld in de stad Trèbes (11) Millegrand gap in het departement Aude. De brandweer is onderweg! Rook kilometers ver zichtbaar.
  • Sinds 15.20 uur is er een vegetatiebrand in de buurt van Saint-Affrique, in het departement Aveyron. Hulp is ter plaatse.

Wij vragen jullie hulp. Steun ons.

Onze vrijwilligers schrijven de berichten geheel gratis. Om hen tegemoet te komen hebben wij Google advertenties op de site. Wij zien graag ook geen Advertenties! De grote bezoekersstroom zorgt voor hoge kosten en onderhoud. Wij zijn blij met iedere vorm van donatie zodat wij de vrijwilligers iets kunnen geven. Doneer jij ook iets? Ontzettend bedankt!!

Abonnement

Hoe vaak wil je doneren?

Bericht

Laat een bericht achter (optioneel).

Betaling

Door op doneren te klikken ga je akkoord met de volgende betaling:

Naam:

E-mailadres :

Bedrag:

Type:

Veilige betaling door