Laatste update 2 jaar geleden

De brand die zondag kort na middernacht uitbrak, tot vandaag maandag, heeft flink huisgehouden in de landbouw- en bosgronden in het gebied van Analipsi van de gemeente Ilida, in Amaliada (bestandsfoto, hieronder, door Eurokinissi).

Credit: Eurokinissi

Geen huizen worden bedreigd

Volgens informatie worden woonwijken tot nu toe niet bedreigd door de vlammen. Een sterke mankracht bestaande uit 71 brandweerlieden met 24 voertuigen en drie groepen infanterieafdelingen neemt deel aan de blusoperatie.

De brandweer bestrijdt op dit moment vier uitbraken meldt ilialive.gr.

Nachtelijke strijd in Korinthe en Corfu

Ondertussen bestrijden de brandweerkorpsen de hele nacht de vlammen in Corfu en Korinthië, waar gisteren zondag het bevel werd gegeven om nederzettingen en kampen te ontruimen.

In Korinthië brak de brand rond 17.00 uur uit in Katakali, nabij de oude Landengte-Epidavros National Highway.

Op Corfu begon het kort na 19.00 uur in het gebied van Kouramaditika, deels bosrijk gebied en deels grasland met lage begroeiing.

Prognosekaart voor vandaag, maandag 22 augustus

Bron

Wij vragen jullie hulp. Steun ons.

Onze vrijwilligers schrijven de berichten geheel gratis. Om hen tegemoet te komen hebben wij Google advertenties op de site. Wij zien graag ook geen Advertenties! De grote bezoekersstroom zorgt voor hoge kosten en onderhoud. Wij zijn blij met iedere vorm van donatie zodat wij de vrijwilligers iets kunnen geven. Doneer jij ook iets? Ontzettend bedankt!!

Abonnement

Hoe vaak wil je doneren?

Bericht

Laat een bericht achter (optioneel).

Betaling

Door op doneren te klikken ga je akkoord met de volgende betaling:

Naam:

E-mailadres :

Bedrag:

Type:

Veilige betaling door