Laatste update 12 maanden geleden

In zijn aankondiging wil de voorzitter van de gemeenschap onder meer benadrukken dat Lindos, net als andere bestemmingen, veilig blijft.

Beste bezoekers en bewoners van ons eiland,

Voor de juiste en duidelijke informatie van al diegenen die geïnteresseerd zijn in de dramatische ontwikkelingen in onze plaats, zijn de gebieden van Lindos, Vlycha, Psaltos en Pefkoi volkomen veilig.

De brand heeft de bovengenoemde plaatsen niet bedreigd en ze waren nooit echt in gevaar. Het is duidelijk dat de angst en pijn van ons allemaal voor wat er op ons eiland gebeurt, ons verantwoordelijk maakt om met al onze kracht de integriteit te verdedigen. Niet alleen van de Lindiërs, maar van elke inwoner van Rhodos, die zijn leven geeft om ons eiland te redden deze tijd.

Lindos is en blijft, op zakelijk vlak, evenals toeristische bestemming veilig. De enorme ecologische kosten die ons Rhodos heeft geleden, de pijn en de non-stop inspanning van de inwoners van Rhodos om ons eiland redden, zal ons jarenlang achtervolgen.

De ziel van de eilandbewoners werd een wereldwijd voorbeeld van menselijkheid! Laten we sterk en verenigd zijn om tot het einde te vechten met het vuurbeest en een einde te maken aan deze nachtmerrie waarin we leven.

Met vriendelijke groet, De president en leden van de gemeentelijke gemeenschap van Lindos, Lampis Chrysovalantis Papadimitriou Vanessa Diakoulas Christiana

Wij vragen jullie hulp. Steun ons.

Onze vrijwilligers schrijven de berichten geheel gratis. Om hen tegemoet te komen hebben wij Google advertenties op de site. Wij zien graag ook geen Advertenties! De grote bezoekersstroom zorgt voor hoge kosten en onderhoud. Wij zijn blij met iedere vorm van donatie zodat wij de vrijwilligers iets kunnen geven. Doneer jij ook iets? Ontzettend bedankt!!

Abonnement

Hoe vaak wil je doneren?

Bericht

Laat een bericht achter (optioneel).

Betaling

Door op doneren te klikken ga je akkoord met de volgende betaling:

Naam:

E-mailadres :

Bedrag:

Type:

Veilige betaling door