Laatste update 12 maanden geleden

Geen front op Rhodos

De brand in Rhodos geeft een beter beeld, zoals bekend werd van de brandweer. Gisteren overdag waren er opflakkeringen in een ontoegankelijk gebied in Vati, maar deze werden onmiddellijk aangepakt, zonder de nederzettingen in gevaar te brengen. Gisteren zijn de bewoners en bezoekers van de gebieden Malona, ​​Haraki, Massari, Asklipeio, Kiotari, Vati, Gennadi, Lachania, Plimmyri via 112 op de hoogte gebracht dat het gevaar door de branden is opgeheven en ze kunnen terugkeren naar de genoemde gebieden. Vanwege de brand van de voorgaande dagen is besloten deze gebieden te ontruimen.

Een soortgelijk bericht is eergisteren verstuurd voor de gebieden Lindos, Kalathos en Pefkos.

Wat betreft Corfu is er volgens de brandweer een beter beeld en is er geen specifiek probleem, terwijl hetzelfde geldt voor Karysto.

Wat betreft de brand die uitbrak in Anogeiata ‘Artas in een bosgebied naast de nederzetting, is volgens de brandweer het beeld beter en werd het dorp niet bedreigd. 50 brandweerlieden met 3 groepen voetgangerseenheden en 16 voertuigen zijn ter plaatse.

 

Blijf ons live feed volgen over de bosbranden in Griekenland

bron

Fotocredit: https://twitter.com/AL24Francais

Wij vragen jullie hulp. Steun ons.

Onze vrijwilligers schrijven de berichten geheel gratis. Om hen tegemoet te komen hebben wij Google advertenties op de site. Wij zien graag ook geen Advertenties! De grote bezoekersstroom zorgt voor hoge kosten en onderhoud. Wij zijn blij met iedere vorm van donatie zodat wij de vrijwilligers iets kunnen geven. Doneer jij ook iets? Ontzettend bedankt!!

Abonnement

Hoe vaak wil je doneren?

Bericht

Laat een bericht achter (optioneel).

Betaling

Door op doneren te klikken ga je akkoord met de volgende betaling:

Naam:

E-mailadres :

Bedrag:

Type:

Veilige betaling door