Laatste update 2 jaar geleden

Gistermiddag aan het einde van de middag brak er brand uit op het kleine eiland Pantelleria (Zuid-Sicilië), in Italië , waardoor bewoners uit hun huizen en toeristen uit hotels moesten worden geëvacueerd.

foto, boven, via Twitter @IdeallyaNews

Vermoedens van brandstichting
Volgens de eerste informatie zijn er meerdere uitbraken, wat ontstaan ​​tot vermoedens dat de brand het gevolg is van brandstichting .

Veel huizen kregen de opdracht om te evacueren omdat de brandfronten gevaarlijk dichtbij kwamen.

 

Onder meer beroemdheden als modeontwerper Giorgio Armani of ex-voetballer Marco Tardelli werden uit hun villa’s verwijderd.

 

“Onder controle”

De Italiaanse civiele bescherming besloot media en gekwalificeerd personeel vanuit Mazara Del Valo (Sicilië) naar Pantelleria te sturen.

 

Een tijdje geleden verzekerde de burgemeester van het eiland, Vincenzo Campo, echter dat “de situatie bijna onder controle is”.

Wij vragen jullie hulp. Steun ons.

Onze vrijwilligers schrijven de berichten geheel gratis. Om hen tegemoet te komen hebben wij Google advertenties op de site. Wij zien graag ook geen Advertenties! De grote bezoekersstroom zorgt voor hoge kosten en onderhoud. Wij zijn blij met iedere vorm van donatie zodat wij de vrijwilligers iets kunnen geven. Doneer jij ook iets? Ontzettend bedankt!!

Abonnement

Hoe vaak wil je doneren?

Bericht

Laat een bericht achter (optioneel).

Betaling

Door op doneren te klikken ga je akkoord met de volgende betaling:

Naam:

E-mailadres :

Bedrag:

Type:

Veilige betaling door