Laatste update 1 jaar geleden

De eerste grote verwoestende bosbrand die 12,000 hectare aan vegetatie heeft vernield is gedoofd. Maar nu het heeft geregend zijn de rivieren flink van kleur veranderd. Doordat al het as wat neergeslagen is nu via de regen de rivier instroomt is deze veranderd van een mooie heldere kleur naar gitzwart!

 

In totaal hebben in mei 700 mensen hun huis moeten verlaten en een flink aantal wegen werden afgesloten. Vandaag pas is het vuur in zijn geheel gedoofd. Dat laat wel zien hoe ernstig de bosbrand was. Overigens niet te vergelijken met de bosbrand die op dit moment nog steeds Canada teisteren. Daar hebben 30,000 mensen hun huizen moeten verlaten en is er nu in totaal 27,000 vierkante kilometer verwoest. Een aantal dagen geleden waren er nog zo’n 200 brandhaarden waarvan 93 nog niet onder controle waren

Wij vragen jullie hulp. Steun ons.

Onze vrijwilligers schrijven de berichten geheel gratis. Om hen tegemoet te komen hebben wij Google advertenties op de site. Wij zien graag ook geen Advertenties! De grote bezoekersstroom zorgt voor hoge kosten en onderhoud. Wij zijn blij met iedere vorm van donatie zodat wij de vrijwilligers iets kunnen geven. Doneer jij ook iets? Ontzettend bedankt!!

Abonnement

Hoe vaak wil je doneren?

Bericht

Laat een bericht achter (optioneel).

Betaling

Door op doneren te klikken ga je akkoord met de volgende betaling:

Naam:

E-mailadres :

Bedrag:

Type:

Veilige betaling door