Heel even uw aandacht.

Wij bieden het nieuws gratis aan. De kosten van de site lopen door. De enige inkomsten voor ons zijn donaties en de Google advertenties op de site. Nee, wij hebben het liefst ook geen reclame op de website;) Maar de site dient wel betaald te worden. De grote bezoekersstroom zorgt voor hoge kosten en onderhoud. Wij zijn blij met iedere vorm van donatie. Steun ons, dan brengen wij het nieuws!

Doneer een bedrag naar keuze voor een kop koffie, (of met iets lekkers ;)  voor onze vrijwilligers die voor jullie de artikelen schrijven en op deze manier Gratis door iedereen te lezen zijn.  Zij kunnen dit zeker gebruiken en waarderen dit ontzettend! Namens BosbrandenEuropa.nl heel erg bedankt!

De betaling wordt veilig en betrouwbaar afgehandeld door het Nederlandse bedrijf Mollie.nl

Steun Bosbrandeneuropa door een virtueel kopje koffie te doneren

Abonnement

Hoe vaak wil je doneren?

Bericht

Laat een bericht achter (optioneel).

Betaling

Door op doneren te klikken ga je akkoord met de volgende betaling:

Naam:

E-mailadres :

Bedrag:

Type:

Veilige betaling door

Reacties van bezoekers waar wij blij van worden :D

Een vrijwillige bijdrage voor de hulp die jullie bieden aan alle Nederlands sprekende personen die zich in het buitenland bevinden en deze hulp nodig hebben.

C. Kuipers

Ontzettend blij waren wij met de informatie die deze site voor handen had toen wij op vakantie waren op Tenerife in augustus 2023. Iedere dag waren de updates aanwezig en werden wij goed op de hoogte gehouden door bosbranden Europa. De foto’s die wij hebben ingestuurd werden gebruikt en wij zijn ook in aanraking gekomen met andere bezoekers van de site die daar op dat moment waren. Erg prettig. Een flinke donatie aan bosbranden europa was voor ons op zijn plek. Dank jullie wel en ga zo door!!

Kitty

Absoluut fantastisch wat zij voor de toeristen kunnen betekenen op het moment dat er een bosbrand uitbreekt. Je zult er maar vlak bij zitten en de enige informatie die voor handen is in het land zelf is summier. Die houden alleen rekening met de zeer grote branden in toeristische gebieden. Bosbranden Europa schenkt ook aandacht aan de kleine bosbranden. Wij waren er zeer content mee en aankomende zomer zullen wij deze site dan ook zeker in de gaten houden en aanraden bij vrienden en kennissen. Dank jullie wel namens Kees en familie.

Kees

Dank voor jullie berichtgeving. Dankzij jullie updates over de bosbrand in Portbou konden we iedereen op de hoogte houden. Wij zijn vanavond weer teruggekeerd naar de camping Sant Miquel. Rondom de camping en dorp Colera is 3/4 van de bergen verbrand.

Anoniem

Sinds kort hielden we Bosbranden Europa in de gaten omdat wij op vakantie gingen naar Frankrijk. Dank voor jullie grote en regelmatige updates over de bosbranden in Frankrijk. Wij hebben daar echt veel aan gehad. Blijf doorgaan met mensen te informeren.

Kevin

Schrijf je direct in op onze nieuwsbrief!
Je zult geen spam van ons ontvangen, alleen puur de nodige informatie op het moment dat het nodig is.

Wij vragen jullie hulp. Steun ons.

Onze vrijwilligers schrijven de berichten geheel gratis. Om hen tegemoet te komen hebben wij Google advertenties op de site. Wij zien graag ook geen Advertenties! De grote bezoekersstroom zorgt voor hoge kosten en onderhoud. Wij zijn blij met iedere vorm van donatie zodat wij de vrijwilligers iets kunnen geven. Doneer jij ook iets? Ontzettend bedankt!!

Abonnement

Hoe vaak wil je doneren?

Bericht

Laat een bericht achter (optioneel).

Betaling

Door op doneren te klikken ga je akkoord met de volgende betaling:

Naam:

E-mailadres :

Bedrag:

Type:

Veilige betaling door