Heel even uw aandacht.

Voor het tweede jaar (2024) zullen de vrijwilligers zich inzetten. Vorig jaar zijn er meer dan 100 artikelen geschreven over de bosbranden in Europa. 

Dit doen wij zonder sponsoring of adverteerders. Alleen de advertenties van Google staan op onze site om het nog enigszins rendabel te houden.

Wij zouden het ontzettend waarderen als u de artikelen waardeert middels een virtueel kopje koffie te doneren. Op deze manier kunnen wij de vrijwilligers wat teruggeven en kunnen we de site in de lucht houden.

Doneer een bedrag naar keuze voor een kop koffie, (of met iets lekkers ;)  voor onze vrijwilligers die voor jullie de artikelen schrijven en op deze manier Gratis door iedereen te lezen zijn. Door onderstaande afbeelding te scannen met je mobiel. (Dus even je laptop openen en scannen) Zij kunnen dit zeker gebruiken en waarderen dit ontzettend! Namens BosbrandenEuropa.nl heel erg bedankt!

(Betalen gaat veilig en betrouwbaar via je eigen bank en de beveiligde servers van Tikkie.)

Reacties van bezoekers waar wij blij van worden :D

Ontzettend blij waren wij met de informatie die deze site voor handen had toen wij op vakantie waren op Tenerife in augustus 2023. Iedere dag waren de updates aanwezig en werden wij goed op de hoogte gehouden door bosbranden Europa. De foto’s die wij hebben ingestuurd werden gebruikt en wij zijn ook in aanraking gekomen met andere bezoekers van de site die daar op dat moment waren. Erg prettig. Een flinke donatie aan bosbranden europa was voor ons op zijn plek. Dank jullie wel en ga zo door!!

Kitty

Absoluut fantastisch wat zij voor de toeristen kunnen betekenen op het moment dat er een bosbrand uitbreekt. Je zult er maar vlak bij zitten en de enige informatie die voor handen is in het land zelf is summier. Die houden alleen rekening met de zeer grote branden in toeristische gebieden. Bosbranden Europa schenkt ook aandacht aan de kleine bosbranden. Wij waren er zeer content mee en aankomende zomer zullen wij deze site dan ook zeker in de gaten houden en aanraden bij vrienden en kennissen. Dank jullie wel namens Kees en familie.

Kees

Dank voor jullie berichtgeving. Dankzij jullie updates over de bosbrand in Portbou konden we iedereen op de hoogte houden. Wij zijn vanavond weer teruggekeerd naar de camping Sant Miquel. Rondom de camping en dorp Colera is 3/4 van de bergen verbrand.

Anoniem

Sinds kort hielden we Bosbranden Europa in de gaten omdat wij op vakantie gingen naar Frankrijk. Dank voor jullie grote en regelmatige updates over de bosbranden in Frankrijk. Wij hebben daar echt veel aan gehad. Blijf doorgaan met mensen te informeren.

Kevin

Schrijf je direct in op onze nieuwsbrief!
Je zult geen spam van ons ontvangen, alleen puur de nodige informatie op het moment dat het nodig is.