Tijdens de bosbranden die woeden in Zuid Europa wordt er door de bezoekers van de site dikwijls contact gezocht met ons. De vragen die onze bezoekers stellen gaan veelal over of het veilig is in een bepaalde regio waar zij hun vakantie zouden gaan genieten.

Wij kunnen deze vragen niet altijd goed beantwoorden omdat wij daar niet verantwoordelijk voor zijn. Onlangs tijdens de grote branden op Rhodos en Corfu te Griekenland is dit veelvuldig gebeurd en hebben wij verhalen binnengekregen over verschillende touroperators die niet of nauwelijks informatie deelden.
Daarbij behoren de verhalen die tot ons kwamen tot de orde van “Slechte service” en “in de steek gelaten door *****

Bij deze willen wij u dan ook vragen om contact met ons op te nemen om zodoende op een juiste wijze de vakantiegangers middels deze site te informeren.

Er kan op de site een stukje gereserveerd worden speciaal voor nieuws vanuit de verschillende touroperators waarbij we mededelingen plaatsen vanuit bijvoorbeeld Sunweb, TUI, D-reizen, Prijsvrij, Corendon, Vakantiediscounter etc

Wij vragen jullie hulp. Steun ons.

Onze vrijwilligers schrijven de berichten geheel gratis. Om hen tegemoet te komen hebben wij Google advertenties op de site. Wij zien graag ook geen Advertenties! De grote bezoekersstroom zorgt voor hoge kosten en onderhoud. Wij zijn blij met iedere vorm van donatie zodat wij de vrijwilligers iets kunnen geven. Doneer jij ook iets? Ontzettend bedankt!!

Abonnement

Hoe vaak wil je doneren?

Bericht

Laat een bericht achter (optioneel).

Betaling

Door op doneren te klikken ga je akkoord met de volgende betaling:

Naam:

E-mailadres :

Bedrag:

Type:

Veilige betaling door